Gouden Spatel voor Voetbalvereniging J.V.C.

Voetbalvereniging J.V.C. door HEINEKEN Nederland uitgeroepen tot beste sportkantine van Noord-Holland

heineken

Zoeterwoude, 2 maart – Voetbalvereniging J.V.C. in Julianadorp heeft de Gouden Spatel voor beste sportkantine in de wacht gesleept en mag zich hiermee de beste sportkantine van 2017 uit de regio Noord-Holland noemen. De Gouden Spatel is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van HEINEKEN Nederland, waarbij verschillende mystery guests cafés beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. De Gouden Spatel werd gisteren door Bart Bootsman, accountmanager Noord-Holland van Heineken uitgereikt aan Maarten van Leenen, voorzitter van Voetbalvereniging J.V.C. en vrijwilligster Miranda van der Weide.

Kantine de gezellige samenkomst plek

Maarten en Miranda nemen de Gouden Spatel met trots in ontvangst: “We zijn ontzettend blij en trots op deze mooie prijs. Elke dag zijn we bezig om aan onze leden en gasten een zo goed mogelijke service te verlenen en we zijn blij dat dat niet onopgemerkt is gebleven! Het is fantastisch om te zien dat onze gasten na een wedstrijd of training gezellig bij elkaar komen in onze kantine. We vinden het een kroon op ons werk, zeker na de verbouwing van de kantine van onze voetbalvereniging J.V.C., en een fantastische prestatie van alle vrijwilligers van de bar!"

De uitreiking van de Gouden Spatel is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. In verschillende categorieën zijn prijzen te winnen. Naast een Gouden Spatel voor de beste sportkantine worden er ook Gouden Spatels uitgedeeld voor het beste eetcafé, het beste terras, het beste speciaalbiercafé en de beste nieuwkomer van de regio. De beste drie horecazaken van 2017 worden bekroond met Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknoppen.

“Voetbalvereniging J.V.C. heeft afgelopen jaar voor het eerst mee gedaan met Goed Getapt. Hierbij hebben de vrijwilligers van de barcommissie een goed getapt training op locatie ontvangen en hierna een bezoek van een mystery visitor. Hierop scoorde J.V.C. goed met resultaat dat zij daarom als beste sportkantine hebben gescoord in Noord-Holland bij Goed Getapt 2017, een prestatie om trots op te zijn!” aldus Bart Bootsman.

Voetbalvereniging JVC

Wethouder W. de Boerstraat 4

1788 AT Julianadorp
Telefoon: 0223 641616

KvK 40634024

Wedstrijdsecretariaat

Zaterdag: 0223-645929

Zondag: 06-23643603

In de weekenden kan het op de parkeerplaats van JVC erg vol zijn en is er niet voor iedereen plaats om de auto te parkeren. Als geparkeerd wordt op de Wethouder W. de Boerstraat geeft dit overlast voor de bewoners. Het is ook mogelijk dat u wordt bekeurd voor fout parkeren. Parkeren kan ook bij Dorpshuis Julianadorp. Het dorpshuis is op loopafstand van JVC. U kunt door de poort bij het C-veld zodat u niet om hoeft te lopen naar de hoofdingang. 

© 2018 Voetbalvereniging JVC

Met elkaar voor elkaar!