Geslaagde Clinic

De voetbalclinic bij v.v JVC is uitgelopen tot een fantastisch voetbalevenement met stralend weer en gemotiveerde voetballertjes die begeleid werden door enthousiaste vrijwilligers. Na een vermoeiende dag werden de kelen weer gesmeerd met limonade en volgde er nog een prijsuitreiking met echte prijzen en een certificaat voor iedere deelnemer.

Het ochtend programma bestond uit een landenspel waar Kroatië de 1e plek veroverde, Japan de 2e plaats en Italië de 3e plaats.

Het middag programma bestond uit een toernooi van de Championsleague, Feyenoord pakte daar de 1e  prijs.

De Jury koos aan het einde van de dag Cas Lakerman uit als talent van de dag.

Een dankwoord gaat uit aan alle hard werkende vrijwilligers die het met zijn allen mogelijk gemaakt hebben dat deze dag zo succesvol verlopen is. De volgende voetbalclinic gaat plaats vinden in de voorjaarsvakantie op maandag 18 februari.

Met sportieve groeten, Jan Loew, TJC

Voetbalvereniging JVC
Wethouder W. de Boerstraat 4
1788 AT Julianadorp
Telefoon: 0223 641616
KvK 40634024

Wedstrijdsecretariaat:
Zaterdag: 0223-645929
Zondag: 06-23643603

In de weekenden kan het op de parkeerplaats van JVC erg vol zijn en is er niet voor iedereen plaats om de auto te parkeren. Als geparkeerd wordt op de Wethouder W. de Boerstraat geeft dit overlast voor de bewoners. Het is ook mogelijk dat u wordt bekeurd voor fout parkeren. Parkeren kan ook bij Dorpshuis Julianadorp. Het dorpshuis is op loopafstand van JVC. U kunt door de poort bij het C-veld zodat u niet om hoeft te lopen naar de hoofdingang. 

© 2019 Voetbalvereniging JVC

Met elkaar voor elkaar!