Gesponsorde voetbaltafel

Heren 1 heeft eerder dit seizoen een verzoek ingediend bij het hoofdbestuur voor het plaatsen van een voetbaltafel in de kantine. Wij hebben hiervoor een sponsor gevonden, namelijk Lutterman Tegels BV! Mark Lutterman heeft persoonlijk  de tafel gebracht bij JVC en met behulp van een aantal spelers van Heren 1 de tafel ge├»nstalleerd in onze kantine! De schitterende tafel is direct getest en uiteraard goedgekeurd. 
Namens alle leden van JVC willen wij Lutterman Tegels BV hartelijk bedanken voor dit fantastische voetbalspel. Wij gaan hier nog jaren veel plezier aan beleven!
Voetbalvereniging JVC
Wethouder W. de Boerstraat 4
1788 AT Julianadorp
Telefoon: 0223 641616
KvK 40634024

Wedstrijdsecretariaat:
Zaterdag: 0223-645929
Zondag: 06-23643603

In de weekenden kan het op de parkeerplaats van JVC erg vol zijn en is er niet voor iedereen plaats om de auto te parkeren. Als geparkeerd wordt op de Wethouder W. de Boerstraat geeft dit overlast voor de bewoners. Het is ook mogelijk dat u wordt bekeurd voor fout parkeren. Parkeren kan ook bij Dorpshuis Julianadorp. Het dorpshuis is op loopafstand van JVC. U kunt door de poort bij het C-veld zodat u niet om hoeft te lopen naar de hoofdingang. 

┬ę 2019 Voetbalvereniging JVC

Met elkaar voor elkaar!