Slider Image 1 Slider Image 2

Van der Burg Kozijnen

Uw vertrouwde adres voor hoogwaardige kozijnen. Wij zijn leverancier voor uw kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en tuindeuren.

Naar website

123inkt.nl

2008, 2009, 2010, 2011, 2012 & 2013 123inkt.nl is voor de 6e keer op rij

Beste Webwinkel van Nederland

Naar website

Visie

We zijn een resultaatgerichte instelling met aandacht voor het familie- en/of dorpsgevoel. Voor onze selectieteams betekent dit dat prestatie voorop staat en dat op een zo hoog mogelijk niveau gespeeld moet worden.

Voor de overige teams staat plezier in het voetbal op een voor hen passend niveau voorop. Onze vereniging is een over de gehele linie goed geleide organisatie die professionaliteit uitstraalt.

JVC bindt haar leden door een goede opleiding en een aantrekkelijk verenigingsleven dat gekenmerkt wordt door de slogan “Met elkaar en voor elkaar”. Inzet, vakmanschap, prestatie, spelplezier en sportief gedrag dienen daarbij samen te gaan met een goede sfeer en harmonie. 

Voorwaarden hierbij zijn: de juiste mensen op de juiste plek, het hebben en onderhouden van een financieel gezonde organisatie, een positief imago, het open blijven staan voor de wereld om ons heen en het hebben van goede relaties met belanghebbende partijen.

Onze vereniging met ruim 650 leden is gevestigd in Julianadorp, een gemeenschap met ruim 17.000 inwoners.

 

Onze Missie

  JVC wil de vereniging zijn waar iedereen wil voetballen!

  JVC wil de vereniging zijn waar iedereen zich aan wil binden, zowel vrijwilliger als sponsor!

  JVC wil de nummer 1 of 2 zijn in wat ze doet! Bijvoorbeeld op het gebied van:
  - plezier in voetbal
  - aansprekende resultaten van haar (selectie)teams
  - de opleiding en training van haar leden
  - sportief gedrag binnen en buiten de velden
  - het hebben van een representatieve en gewaarborgd veilige accommodatie die altijd beschikbaar is
  - het bieden van een netwerkplatform aan sponsors om een win-winsituatie te creëren.

   

Onze kernwaarden bij het uitvoeren van deze missie:
 1. - Professioneel en sportief
 2. - De wil om te winnen maar het vermogen om verlies te accepteren
 3. - Respect voor de tegenstander en de scheidsrechter
 4. - Teamgeest en individuele ontwikkeling
 5. - Openheid en integriteit
 6. - Betrokkenheid
 7. - Duidelijke communicatie
 8. - Vooruitstrevend en innovatief
 9. - We geven om mensen en tonen dat maatschappelijk bewustzijn, dienstverlening en service staan hoog  in ons vaandel

 

Waarom sponsoren?

Word sponsor!Een sponsor is een onmisbare schakel voor een sportvereniging, dus ook bij JVC. Sportsponsoring straalt daarnaast een maatschappelijke betrokkenheid uit en er komt een wisselwerking tot stand tussen het bedrijfsleven, de middenstand en JVC. JVC heeft een speciale sponsorcommissie om deze wisselwerking tussen de behoeften van sponsor en voetbalvereniging beter op elkaar af te stemmen.

Verder is het natuurlijk van essentieel belang om financieel gezond te blijven, zeker voor het voortbestaan van de club.

Sponsoring is een zakelijke overeenkomst tussen twee of meer partijen die voor beide partijen profijt oplevert. De sponsor geeft geld of goederen en diensten aan de gesponsorde. In ruil daarvoor verleent de gesponsorde een tegenprestatie die de sponsor helpt bij het bereiken van zijn doelen. Een donatie of een gift is altijd welkom, maar zal genoteerd staan zonder tegenprestatie van de vereniging.

Voor overeenkomsten waarbij onkosten gemaakt worden om de reclame-uitingen te maken zal er minimaal een 3 jarig contract afgesloten worden. Denk hierbij aan hoofd- en co-sponsoren, hoofdveldborden. Advertenties, balsponsors en wedstrijdaankondigingen zijn afspraken die gemaakt worden van jaar tot jaar.

Daarnaast zijn er altijd gerichte (vaak eenmalige) acties waarbij sponsoring gezocht wordt. Te denken valt dan aan ballenkarren, een internationaal jeugdtoernooi, opknappen accommodatie. Er kunnen dan specifieke afspraken gemaakt worden hoe de sponsoring het beste tot uiting komt. Op deze site zult u hieromtrent geïnformeerd worden.

Een langere termijn sponsoren heeft voor de vereniging het voordeel van de zekerheid van inkomsten en voor de sponsor is de investering aantrekkelijker als deze langer onder de aandacht blijft.

Lees verder: Wat levert JVC sponsoren u op?