Vrijwilligers

Uw hulp is altijd welkom!

Geen enkele vereniging kan zonder steun van vrijwilligers. Ook JVC niet.
Daarom is een uurtje van uw tijd al zeer welkom.

Voor iedereen is er een passende taak, bijvoorbeeld:
  • Bestuurslid technische zaken
  • Kantine-, keukenmedewerkers
  • Klussers
  • Schoonmakers
  • Trainers diverse teams
  • Begeleiders diverse teams
  • Grensrechters
  • Hoofdleider JO17 (B-junioren)
  • Hoofdleider JO11 (E-pupillen) seizoen 2017-2018

 

Dit is een kleine greep uit de vele werkzaamheden die bij JVC worden gedaan.

Wilt u wat doen voor de vereniging? Kom langs en meld u aan!
Wij hebben een leuke groep medewerkers waarin u zich zeker thuis zult voelen.

Het bestuur

 


Uitgereikte JVC pluimenUitgereikte JVC pluimen


 

Word vrijwilliger!Vrijwillig vrijwilliger worden

Vrijwilligerswerk wordt steeds belangrijker in onze samenleving.
Heel wat mensen maken zich verdienstelijk met de zorg voor een ander. Dit kan op verschillende manieren en in verschillende vormen.

De vorm die bij JVC het meest voorkomt is kosteloos vrije tijd investeren. De een besteed hieraan wat meer tijd dan de andere, maar allen zijn even welkom en gewaardeerd.
Bij JVC zijn we gezegend met heel veel vrijwilligers maar we kunnen er altijd een paar extra handjes gebruiken. U kent vast de uitspraak: vele handen maken licht werk en dat is zeker waar en het voorkomt overbelasting. Als u een beetje tijd kunt en wilt vrijmaken voor het goede doel: onze eigen Julianadorpers ondersteunen, geeft u zich dan op als vrijwilliger.

Het maakt niet uit waar u goed in bent er is altijd iets te doen wat zeer op prijs wordt gesteld en wat u een goed en bevredigend gevoel zal geven. We willen graag iedereen (leden en bezoekers) die bij JVC komen die aandacht geven die bij een goed gastheer hoort.
JVC is een grote vereniging met een heel hoge drang om Iedereen van dienst zijn en dat kost tijd, veel tijd. We zijn op de goede weg om er een gezellige club van te maken en hebben de laatste jaren grote stappen vooruit gemaakt met de hulp van de vele vrijwilligers.


Vrijwilligerswerk is echter niet vrijblijvend. Zeker in deze tijd zijn ze onmisbaar en onbetaalbaar, dus vergeet niet onze vrijwilligers te belonen voor zijn of haar vrijwillige verplichtingen met een simpel dankjewel.

 

Gezocht: kantine vrijwilligers

Iedere week worden de leden en bezoekers voorzien van een droogje en een natje. Dat wordt bij JVC gedaan door vrijwilligers. Deze taak rust op een te kleine groep vrijwilligers.

Per direct zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons enthousiaste kantineteam op zaterdag komt versterken zodat de keuken ook altijd open kan zijn.

Heeft u de tijd, energie en affiniteit om in de bediening te werken dan is dit de gelegenheid om maatschappelijk een stukje verantwoording te nemen en te krijgen.
Meld u aan en investeer een paar uurtjes per maand aan dankbaar vrijwilligerswerk. Vele handen makenlicht werk, zeker in een vrijwilligersorganisatie als de onze.

Bent u geînteresseerd maar wilt u meer weten, informeert u dan bij het bestuur. Wij willen u graag toelichten wat de functie inhoudt.

 

Wat kunt u nog meer doen om JVC te steunen? Lees het hier!

-->